Tema pentru acasă

Știți bine următorul citat: 

Profesorii ne învățau să cunoaștem esența, să nu judecăm după aparențe, dar puțini din noi urmează acest sfat. Coperta cărții, uneori, este sufletul ei, și el trebuie arătat bine. De aceea, Bestseller acordă multă atenție acestui proces. Și iată acum, în atenția tuturor vine coperta cărții de Nicolae Dabija„Tema pentru acasă”.

 

Am avut onoarea să particip la crearea acestei coperți. A fost o experiență romantică, pentru că ne-am propus să reproducem cu Ion Bargan momentul în care Maria și Mihai evadează în pădure. Personajul Maria, femeia enigmatică de pe copertă, ne cheamă cu un gest declarativ -mâina întinsă, spre ea, spre carte, spre mijlocul evenimentelor. Fotosesia s-a petrecut într-o mică pădure din Mesteceni, lângă satul Nimoreni.

 

Mulțumim Nikăi de la Koshka Art Studio pentru implicare și protagoniștilor: Violeta Diaconu și Antoniu Alexandru.
Coperta
a fost machetată de Ina Moroșanu;
Haine- Moldova Film;

Această ediție este una specială. Nicolae Dabija a schimbat sfârșitul cărții și a revăzut conținutul fiecărui capitol. Cititorii care s-au prezentat la deschiderea cărții au putut beneficia de o reducere de 100 lei și câștiga căte o carte cu autograf. Toate pozele le găsiți aici.

Fiecare din noi și-a efectuat „Tema pentru acasă” și acum se bucură de un rezultat comun frumos.
Această carte de valoare a meritat tot efortul depus și vă recomand cu drag să îi acordați atenție.

Una din recenziile acesei cărți vă poate motiva să o îndrăgiți: