DAS wedding project

În jumătatea lunii martie am participat la un proiect deosebit organizat de revista Das Wedding. Era o bătălie între cei mai buni decoratori și cei mai buni fotografi. Într-o echipă cu Xo Studio, în frunte cu Alina Tropaneț, am realizat împreună proiectul original numit "Сердце леса", tradus fiind "Misterul Pădurii". 

 

Am ales un subiect care ne-a provocat imaginația și ne-a cauzat dificultăți tehnice.

Totul s-a petrecut în largul nopții, iar noaptea era una friguroasă. Arca decorativă a fost reconstruită după ce a căzut. Am utilizat doar lumină artificială din mai multe surse - cel mai complicat moment de controlat în toată sesiunea foto. Și cu toate acestea, am reușit să ne bucurăm de un rezultat comun mulțumitor.

 

Das Wedding ne-a oferit ocazia să concurăm cu niște fotografi cu potențial înalt ca Roman Rybaleov, Goroshka și Dima Viper. M-a inspirat mediul creativ în care mă aflam. Vreau să menționez că am reușit să avem un rezultat frumos datorită lucrului în echipă. Este foarte important să comunici ideile tale altor oameni și să conlucrezi cu ei, pentru că singur nu poți avea același succes. 


Îi mulțumesc echipei mele care m-a susținut și ajutat, în special lui Artur von Lupu pentru că a avut suficientă răbdare cu lumina principală cu care am scos în evidență personajele din lumina ambientală. 

Și mulțumesc lui Alex Buretz pentru urechile elfilor care le-a desenat.