Zâna cea bună, Elena | Echipa mea

Echipa noastră este specială și avem tot dreptul să spunem asta. Specială este datorită membrilor săi.

Ca să cunoști mai bine pe fiecare din noi și să înțelegi valoarea noastră în echipă, am hotărât să dedic fiecărui coleg câte un articol pe acest blog. Într-o serie de întrebări-răspunsuri vei cunoaște cine suntem, de ce facem parte din această echipă, la ce suntem cei mai buni și ce facem în afara proiectului. 

Primul interviu îl dedic Elenei, designer-ului nostru creativ, un om
 îndrăgostit de viață care mai crede în oameni și are mult loc în sine pentru speranță. Anume aceste calități o fac să fie cel mai deschis și blând om din echipă la care vei apela la nevoie.

 

Ce crezi că ar fi important ca oamenii să cunoască despre tine?
 

- Sunt omul care poate propune idei și sfaturi în materie de design, fotografie și artă. Iar în timp, activitatea pe care o fac vreau să vorbească de la sine pentru mine. Mă poate descrie fotografia de mai jos.

Ce îți aduce fericire zilnic?

 

- Curajul. Încrederea în sine. Să faci ceea ce simți că trebuie. Ia riscuri. Avem o singură viața. Fii fericit cu tine însuți.

 

Care a fost cea mai mare decizie pe care ai luat-o în ultimul an?

 

- Să mă apuc de pictură în formă digitală. M-a adus din nou în artă. Am ales să las toate fricile în lupta pentru visele care te fac sa iti vibreze sufletul.

Până a ajunge în echipă, ce job-uri ai mai avut?

 

- Experiențele mele sunt atât de diverse, încât singură îmi zic..” ohh wow, eu asta am făcut”.
Artă, turism, bucătar, servicii domeniul hotelier, consultant shopping center…iar lista poate continua.

 

Care este poziția ta în echipă?

 

- Eu am grijă în totalitate de fotografiile de familie pe care le face Alex. Le selectez cu grijă, fac rezumate pe care le livrez direct clienților, editez, machetez împreună cu ei albumele lor. Pe lângă asta machetez și toate albumele de nuntă.

 

Ce îți place în lucrul pe care-l faci?

 

- Interacțiunea cu evenimentele fericite din viața oamenilor, ceea ce mă face să trăiesc indirect evenimentul lor la nivel de emoție. Îmi place rapiditatea cu care lucrăm, iar membrii echipei sunt pur și simplu, geniali. Vreau să creez valoare. Dacă lucrul pe care-l faci are valoare pentru tine, lucrul tău îți va aduce doar plăcere.

 

Cum te descurci cu stresul și deadline-urile?

 

- Daca stresul ar arde calorii, aș fi un supermodel )) Pastila pentru stres - simplifică totul. Deadline-urile generează cea mai mare inspirație. Visul devine un scop atunci cind ai un deadline. Fără acțiune și productivitate, rămâne a fi doar vis.

 

Cum ar putea cineva să te cucerească?

 

- Să urmeze rețeta. Ingrediente: inteligența, umor, sarcasm, pofta de mâncare și dorința de a călători. Ele pot diferenția, în funcție de perioada din viață.

 

 

Articol scris de: Acy