Viorelia + Ilie. Cuplul veseliei

Viorelia și Ilie s-au simțit liberi să se distreze fără limite la nunta lor. Au rămas ei înșiși și le-au oferit prietenilor săi prilej de a se desfăta din plin, fără de a le impune standarte oficiale. 

Vezi cum a decurs nunta lor în fotografiile de mai jos alături de spusele Vioreliei.

 

Vreau neapărat să atrageți atenția la lumina magică pe care au avut-o Viorelia și Ilie la primul lor dans. Pe lângă dansul lor frumos, am avut parte de atmosferă spectaculoasă datorită soarelui care era spre apus. Rezultatul este pentru secole. Mulțumesc frumos lui Dj Bond pentru o muncă bine făcută la capitolul lumină și fum.

Cum ți-ai descrie nunta?

 

-Am avut cea mai frumoasa nuntă, exact cum mi-am dorit, așa cum am simțit, ne-am distrat ca la nunta noastră :)

 

Care a fost cel mai deosebit moment de la nuntă pentru tine?

 

-Cel mai emoționant moment a fost când mi-am văzut prima dată mirele în fața altarului și cel mai nebun moment, faptul că am dansat toată seara cum n-am mai făcut-o niciodată în doi :)

Prin ce a fost diferită nunta ta de alte nunți din Chișinău?

 

-Noi nu am avut nași și nu am avut tradiții, astfel am putut să savurăm din petrecerea noastră, fără să fim stresați și mereu preocupați de ceva. A fost minunat :)

Ai menționat că nu ați ați respectat obiceiurile obișnuite. De ce ai renunțat la ele?

 

-Eu nu le zic obiceiuri, eu le zic stresuri fără nici un rost, DE CE? Pentru că obiceiurile ce se fac azi sunt doar pentru ”galîcikă” și ”ce o să zică lumea fără ele”. Noi am depășit demult aceste steriotipuri. Dăcă e îți dorești o nuntă cu tradiții pai o faci așa cum o făceau odată buneii :)

 Dacă ai putea, ai schimba ceva? (În caz că ai avut neplăceri)

 

-Nu aș schimba nimic, din simplu motiv că totul a fost exact cum am visat, simțit și organizat!!!

 

Cum ți-a părut colaborarea cu echipa noastră?

 

- Din totdeauna mi-u plăcut lucrările lui Alex și Echipa lui, îmi place abordarea sa prietenoasă la nivel de comunicare cu clientul, în același timp pune mult suflet, creativitate și simte exact ce dorește clientul, iar acest lucru este cel mai important, să iți simți clientul. BRAVO!!! 

Ce ai putea recomanda viitoarelor mirese?

 

-Recomand mireselor să își organizeze nunta așa cum își doresc ele și mirii lor și să fie MIRESE în ziua nunții lor, dar NU ORGANIZATOARE de nuntă!!! Să aveți o petrecere ca în visele voastre!!!

 

Sala de nuntă : Amaris Garden

Decor Avenue : Oxana Burdujan

Muzică și lumină : Dj Bond
Moderator : Sergiu Beznitchi

Fotograf : Alex Iordache