8 motive pentru a face nunta iarna

Multe mirese sunt cam sceptice atunci când au propuneri de a organiza nunta în anotimpul rece al anului. Fie că invocă frigul, mai puţine locuri pentru shooting sau alte motive mai mult sau mai puţin întemeiate din cauza cărora multe cupluri refuză să joace nunta iarna. Eu însă vreau să-ți descriu 8 argumente fierbinţi şi numai bune ca tu să îți petreci evenimentul de vis în dansul fulgilor de nea. Ce mai stai, ia un pix şi notează!

Mai multe fotografii din această serie vezi aici.

1. Mai puţine nunţi, mai multe reduceri

Iarna nu este unul dintre cele mai profitabile sezoane pentru restaurante, fotografi, bucătari sau interpreţi. Cu această ocazie, toţi oferă promoţii şi reduceri pe care e imposibil să le refuzi. Multe localuri oferă gratuit tortul miresei ori deserturile, altele efecte speciale sau reduceri diverse. De ce să nu faceţi economii deştepte ?!

2. Fotografii magice și reduceri din partea fotografilor
 

Strălucirea zăpezii, pomii împodobiţi de Crăciun, lumini multe şi o natură îmbrăcată în alb vor oferi cele mai spectaculoase fotografii pentru albumul nunţii tale. O să pari precum o zână a iernii alături de prinţul tău iubit. Ca idee de shooting puteţi să vă inspiraţi din poveştile de iarnă. Original, nu e aşa ? În plus, fotografii sunt mult mai disponibil în perioada aceasta, iar tarifele pe care le percep sunt la jumătate de preț. O să economisești inteligent, iar imaginilie pe care le vei primi la final vor fi cu adevărat fabuloase! Vezi aici oferta mea de iarnă.

3. O lună de miere la preţuri bune
 

Dacă tot e iarnă, puteţi pleca la munte sau la o cabană. Fiind sezonul de reduceri şi promoţii, vă puteţi face un dar minunat şi ieftin de nuntă. Schiat, patinat, snowbord, plimbări cu sania sau un Crăciun la gura unui şemineu, miros de portocale şi scorţişoară vor completa pachetul perfect pentru o lună de miere ca în basme.

4. Reduceri la decor
 

Poţi folosi cu brio decoraţiile de Crăciun din casa ta pentru a le folosi la marele tău eveniment. Chiar dacă vei mai cumpăra câteva, acestea o să completeze colecţia ta de globuri şi jucării de brad. Nu uita, cuvântul de bază este « raţional ». Orice investiţie este bine gândită. 

5. Dispobnibilitatea familiei şi prietenilor

 

 Iarna este un anotimp plin de sărbători iar cei dragi se reunesc în sânul familiilor. Spre deosebire de vară când toată lumea merge să se scalde, în sezonul rece mai mulţi se cuminţesc acasă. Iarna ai şansa să îi vezi pe toţi acasă şi nemijlocit, la nunta ta. 

6. Interpreţii preferaţi sunt mai liberi
 

Fiind mai puţin solicitaţi, cântăreţii au mai mult timp liber pentru ceremonii de o aşa anvergură. Ai toate şansele să găseşti vedetele tale preferate cu un program mai lejer. Preţul la fel poate fi unul bun pentru tine, aşa că, poţi să te distrezi cât vrei alături de cei mai tari interpreţi.

 7. Spiritul sărbătorilor de iarnă la nunta ta

 

Se simte o atmosferă plină de frumuseţe şi armonie. Suntem în perioada când feeria sărbătorilor de iarnă se încadrează de minune în marele tău eveniment, iar bucuria se dublează. De ce să nu profităm de suprizele iernii pentru a avea o nuntă ca un vis ? 

8. Fără stres la salon
 

Fiind o perioadă mai relaxată pentru stilişti, te poţi programa oricând, la orice oră. Probabilitatea de a găsi o zi preferată este foarte mare. Vei avea mai mult timp pentru consultaţii în materie de make up şi coafură, de proceduri corporale şi diverse tratamente. Nu vei depinde prea mult de cronometru. E nunta ta şi trebuie să o petreci din plin.