Pe aceeași lungime de undă | Irina + Andrei

Organizarea oricărui eveniment este un proces îndelungat, cu piedice, nervi și stres. Nu e secret că o nuntă necesită foarte multă dăruire și emoții cât pozitive, atât și negative. Și totuși, unele cupluri reușuesc să evite acele momente neplăcute și să se bucure din plin de ziua lor specială.

 

Prin articolul următor, vreau să faceți cunoștință cu povestea Irinei și a lui Andrei, care au reușit să creeze o petrecere pe care o visau, relaxantă și totodată, distractivă. Ei vor vorbi despre emoțiile care i-au copleșit, așteptările și gândurle sale din acea zi.

INTERVIU CU IRINA ȘI ANDREI

Care este povestea voastră?

 

Irina: Povestea nostră este probabil una similară cu cele văzute și trăite a altora, dar pentru noi este unică. Am avut așa, dacă îl pot numi, noroc, ca toată acțiunea să se desfășoare în țara care poate fi considerată lăcașul iubirii, unde fiecare pod păstrează lăcatele cu tainele multor îndrăgostiți.

Ne-am cunoscut noi mult mai târziu decât Andrei pusese ochiul pe mine, cel puțin așa îmi povestise. Trecuseră vreo câteva luni până la momentul “prezentării oficiale” care a dat start frumoaselor noastre seri de vară petrecute împreună. Presupun că, ceea ce a determinat împletirea sufletelor noastre este simplitatea lor și aici țin să citez aforismul atribuit lui Leonardo da Vinci:

De la bun început ne-am înțeles. Cât de banal asta nu ar suna, dar eram și continuăm sa fim pe aceeași lungime de undă, iar visele fiecăruia în parte au devenit comune.

 

 

Povestește-mi despre nunta voastră. Ce momente ți-au plăcut, dacă ți-ai împlinit așteptările și cum te-ai simțit.

 

Irina: Îmi aduc aminte și acum, pe când eram copil și mă pierdeam în joc cu fetele, dar și fiind mai mare deja, toate se visau și se vedeau la nunțile lor mirese și în special era descrisă, până la mici detalii, rochia (de obicei rochia de prințesă), ceea ce nu pot spune despre mine. Deci, când am pornit pregătirile pentru nunta am creat totul ad-hoc.

Independendent de orice, nunta a fost spectaculoasă!!!
 

Prima chestie care am făcut-o când m-am trezit a doua zi după nuntă, a fost să-l trezesc pe Andrușa ca să-i spun: “Nu, da tu îți dai seama ce nuntă am avut?!”. Noi am ținut foarte mult să avem, mai mult decât “nuntă” în acel sens în care este văzut acest eveniment de obicei, o “tusovcă”Utilizez acest termen pentru că nu aș găsi un altul care să descrie pe deplin cum ne-am imaginat noi și ce a fost de fapt nunta noastră. Începând cu pregătirile și terminând cu ziua de 13 August 2016, emoțiile care ne-au caracterizat nu au avut treabă cu nervi, panică și stres….de la bun început ne-am înțeles să organizăm acest eveniment pentru noi și de dragul nostru și că nu vom permite emoțiilor negative să facă parte din afacere. În afară de toate, eu am decis că nu îmi voi crea așteptări pentru că de multe ori anume acestea te fac să nu-ți trăiești momentul pe deplin și să rămâi deziluzionat. Reușisem să facem așa și ziua nunții am trăit-o cu desăvârșire. Pot să afirm că a noastră nuntă a fost una perfectă.

Cum ai trecut prin toiul pregătirilor de nuntă și care a fost implicarea ta?


Andrei : Pregătirile de nuntă au fost doar un alt motiv să petrec ore în șir împreună cu Irina în planificarea detaliilor nunții. Ea răspundea pentru partea frumoasă a nunții, iar eu am avut mereu încredere în gustul, pe atunci, a viitoarei soții. Eu, la rândul meu, am avut un rol DECISIV spunând câte un “Da” sau “De acord” când a fost necesar.
Planificările, cu siguranță, nu au fost așa anevoioase cum de multe ori am fost preântâmpinați de alți miri că vor fi. Presupun că pregătirile au fost plăcute pentru că am optat mereu pentru lucruri simple și am știut bine ce ne dorim de la acest eveniment.

Povestește-mi despre Irina. Ce senzații ai avut în ziua nunții, când atât de frumoasă cum era, o vedeai în rochie de mireasă ca viitoarea ta soție?

 

Andrei : Despre ea aș putea să vorbesc la inifinit…

Evident că inițial am fost cucerit de frumusețea ei, dar treptat, cunoscând-o, am avut posibilitatea să descopăr în ea multă ambiție care, adesea, devine sursa mea de inspirație. Ador să petrec timpul cu ea, să mă trezesc dimineața lângă ea, să mănânc, să învăț, să glumesc etc.

Mă gândeam doar să fie ea satisfăcută de rezultatul muncii a o echipă întreagă care s-au ocupat de make-up, aranjare etc. Vă da-ți seama ce tragedie e dacă aceste mici detalii nu sunt perfecte, mai ales într-o zi ca asta :).

 

La drept vorbind, am fost mereu destul de confident că sărbatoarea va merge așa cum ne-am dorit, dar așteptări am încercat să nu-mi fac în zadar, ci să mă bucur de fiecare moment așa cum va fi. Pregătisem din timp o surpriză pentru Irina la care țineam foarte mult să-mi iasa bine și drept dovadă că mi-a reușit sunt fotografiile. Sunt absolut mulțumit de cum a decurs totul.

De ce Alex? :)

 

Irina : Probabil nu puteam găsi fotograf mai coerent cu percepțiile noastre a frumosului. Ne-a fost ușor cu el de la bun început, iar prezența lui la nunta noastră a fost una ușoară și nu una apăsătoare cum de multe ori se întâmplă cu fotografi care continuă cu sugestiile lor de cum trebuie să fie facută poza: stai așa; hai acum parcă vă cuprindeți; da acum parcă vă uitați la soare etc.

Este unul dintre puținii care, prin intermediul instrumentelor moderne, te invită să faci cunoștință cu arta lui la 360 de grade.

Cum te-ai simțit în preajma lui Alex și cum ți-a părut interacțiunea dintre voi?

 

Andrei : Cu Alex a fost mereu ușor. De la prima întâlnire, în care ne-am cunoscut reciproc, l-am simțit ca și cum ne cunoaștem de o viață. Raportul nostru nu s-a limitat la unul client-fotograf dar, de la bun început, a pornit ca o prietenie în care el ne-a dat sugestii referitor la anumite amănunte organizaționale și nu numai.

Cred că, să fi trăit în țară, mi-ar fi plăcut să ne vedem mai des cu Alex la o bere. Alex - glumeț, simplu, pozitiv, talentat.

Ce ai recomanda viitoarelor mirese?

 

Irina :
 

1. Totul trebuie să fie absolut comod: de la rochie până la agrafele din păr.

2. Țineți cont mereu de ceea ce vreți voi și nu de ceea ce vor sau le-ar plăcea altora.

3. Alegeți doar profesioniști în ceea ce ține de foto, video, decor etc. Neprofesionalismul lor se va traduce în bătăile voastre de cap.

Ce ai recomanda viitorilor miri?


Andrei : 

 

1. Nu lăsați nimic pentru ultimul moment. 

2. Cât mai multă pozitivitate și fiți cât mai relaxați. Distrați-vă.

3. Ascultați sfatul viitoarei soții.

Ce senzație ai avut când ți-ai văzut albumul de nuntă? Ce rol are el în casa voastră?

 

Irina : Văzusem deja albume similare la prima întâlnire cu Alex. Răsfoisem și pozele noastre în format electronic de nenumărate ori până a vedea capodopera finală, dar nimic nu se compară cu experiența pe care o trăiești în momentul în care ții albumul TĂU în mână. Fiecare pagină al acestuia este un mic rezumat a emoțiilor trăite și, cum și am spus mai devreme, Alex cu toată echipa sa au imortalizat aceste emoții cum nu se putea mai bine.
 

Nu a trecut mult timp de când avem albumul în casă, dar până când este tema fiecărei serate organizate. Fiecare poză este comentată și discutată provocând noi aduceri aminte de anumite situați și momente care, poate atunci din fugă, au fost uitate sau au trecut neobservate de noi. Comentariul final: “Mda, frumos. M-aș mai duce încă o dată la nunta voastră” :)

Mai multe fotografii de la nunta Irinei și a lui Andrei poți vedea aici.

 

Articol scris de : Acy