31 săptămâni de sarcină | Lilia și Eugen

Cu Lilia și Eugen ne cunoaștem de la nunta lor și i-am memorizat ca fiind un cuplu prietenos, receptiv și deschis spre noi încercări. Am avut după nuntă și alte ocazii să înțeleg cât de degajați sunt și nonconformiști. Aceste calități le reprezintă în totalitate și determină procesul de lucru al fiecărei ședințe foto.

Aș vrea să dedic acest scurt articol curajului pe care l-a manifestat în special Lilia la ultima noastră ședință foto pentru gravide. Vei vedea în ce anume constă acest curaj prin interviul care ni l-a acordat mai jos și fotografiile ei :)

INTERVIU CU LILIA

Cum ai hotărât să faci o astfel de sesiune foto?


- Îmi doream o sesiune foto, dar nu știam exact cum va fi aceasta și ce tematică va avea. Alex a venit cu ideea, iar eu am acceptat, pentru că eram sigură că vom avea cele mai frumoase amintiri. 

 

Care parte a fost cea mai grea?


- Din fericire, nu am avut parte de momente grele, deoarece Alex a reușit să ne creeze anume acea atmosferă necesară pentru un rezultat de excepție.

 

De ce l-ai ales pe Alex?

 

- Pe Alex îl cunoaștem de mai mult timp. Pentru noi el este exact persoana potrivită, un profesionist adevărat ce se dedică în totalitate domeniului său fotografic.

De asemenea, Alex a fost fotograf la nunta noastră, un eveniment important din viața unei familii, iar aceasta consider că e o responsabilitate și o muncă enormă cu care el și echipa sa s-au isprăvit foarte bine.

Familia noastră îl recomandă cu mare drag mereu.

 

Ce atitudine a avut soțul tău față de shooting?

 

- Mai pozitivă decât mă așteptam :)
A fost alături de noi și m-a încurajat mult. Îi mulțumesc enorm pentru încrederea pe care o are, astfel am reușit să mă simt mult mai liber, iar odată cu aceasta să avem și o amintire frumoasă.

 

Ce ai recomanda femeilor care și-ar dori să facă o sesiune foto pentru gravide?