Workshop 001

Primul meu workshop de fotografie

Am susținut primul meu workshop în cadrul școlii de fotografie PhotoSchool. A durat aproximativ 4 ore jumătate în loc de cele 3 preconizate. Mă bucur că toți fotografii prezenți au rezistat atâta timp, fiind inclusiv și oră târzie ( 22:30). După părerea mea acesta este un indicator că a fost interesant.

Înainte de workshop am creat un chestionar în care am întrebat pe toți ce le-ar fi interesant să audă de la mine. Mulți din voi au avut întrebări despre lumină, echipa mea, tehnici de redactare, marketing și multe altele. De aceea, axându-mă pe interesul vostru, am ales să vorbesc despre aceste aspecte 3 aspecte: Lumina + editare, Workflow, Marketing. Dacă a fost util, veți afla mai jos, de la fotografii care au fost.


Vreau să-i mulțumesc lui Roman Rybaleov pentru organizare și un mare mulțumesc tuturor fotografilor care au avut încredere în mine și au venit. În special mulțumesc celor care au venit de la o distanță mai mare, din Cahul și Bălți.

 

Все были очарованы! Спасибо что качественно подготовился и был открытым!

Roman Rybaleov

 

 BRAVO. Cum am auzit de MK-ul tău nu am ezitat nici o secundă, merită chiar și pentru a ceea de a ne inspira cu energia ta pozitivă pe care o dai tuturor, ne mai vorbind de profesionalismul tău care este evident în fiecare poză!

Ana Robu

Într-adevăr un MasterClass pe măsura, cu multă informație bună, nouă și de folosAlex Iordache este o persoană deschisă și foarte comunicabilă, care se simte liber în orice ambianță făcând formalitatea unui MasterClass placută și friendly! 
Desigur un mare THX si lui Roman Rybaleov pentru organizarea unor astfel de evenimente!

Alexandru Gherman 

BRAVO e puțin spus! Alex Iordache, încă odată m-am convins că ești un profesionist, că îți iubești meseria și că ai o atitudine foarte pozitivă în orice situație :)) 
Îți mulțumesc pentru energia cu care ne-ai scăldat aseară, mulțumesc pentru dozele de umor și pentru lucruri cu adevărat importante pe care le-ai împărtășit cu noi...

Stela Dontu

Iată și un scurt video de la workshop.

Dacă vrei să fii informat și despre alte lecții foto sau workshop-uri pe care le voi da pe viitor te rog să clickezi pe butonul de mai jos.

VREAU SĂ ȘTIU