HALO - photobooth-ul din noua generație

Oamenii de gen feminin vor cât mai repede fotografii.

Eu, ca fotograf, am avut întotdeauna o provocare. Oamenii vor cât mai repede să primească fotografiile. Cel mai des oamenii de gen feminin :D. Încerc să fiu cât de rapid posibil. Sunt conștient că euforia din urma unui eveniment nu are un temeren mare de păstrare, însă fizic nu aș reuși să fac față și să ofer oamenilor chiar în aceeași zi fotografiile cât de mult nu aș vrea, de aceea am căutat o soluție inteligentă, un mod de a mulțumi oamenii imediat. Așa a apărut ideea și necesitatea creării proiectului HALO Moldova.

HALO este noua generație de cabine foto, un photobooth avansat, ușor de utilizat și compact care distribuie instant toate fotografiile tale pe rețele de socializare. Are un design inteligent care permite o mulțime de setări utile precum:

 

1. Fotografii în număr nelimitat


Exact. Nelimitat! Ai mai auzit să facă vreo cabină foto fotografii nelimitate? Cu Halo poți face poze câte vrei tu.

 

2. Distribuire momentană

După ce îți faci poza, poți alege să o primești printr-un mesaj pe telefonul tău, p e-mail sau alte rețele de socializare. Dacă îți introduci numărul de telefon, Halo îți trimite un mesaj cu link spre fotografia ta.

3. Editarea fotografiilor

 

Poți alege orice filtru vrei, să modifici mărimea sau să faci un crop fotografiei. La fel ca pe instagram. Și plus la asta, Halo îți permite să personalizezi galeria evenimentului tău cu un logo, mesaj special sau background.

 

4. Gif-uri

Gif-urile de mai jos au fost create de Halo. Ele garantează distracția din plin a tuturor.

5. Lumină circulară

 

Halo este dotat cu lumină circulară. Mai ales fetele știu că orice fotografie făcută în lumină circulară arată de multe ori mai bine decât cu lumina din cameră sau bliț frontal din aparat. Toată lumea arată mai bine cu HALO.

 

6. Lumină halogenă

Lumina halogenă garantează calitatea bună a fotografilor.

7. Dimensiuni compacte

 

Un dispozitiv inteligent este cel care atrage atenția publicului prin design minimalist și dimensiuni compacte. Halo se potrivește oricăror spații și locații.

 

8. Instalare rapidă
 

Datorită dimensiunilor compacte și setărilor convenabile, nu e nevoie de mult timp ca să fie instalat.

9. Accesorii

 

Pe lângă însăși veselia care o crează, noi aducem și accesorii pentru interacțiunea oaspeților tăi. Musteți, buze, pălării și multe altele.

 

10. Asistență

 

Pe tot parcursul evenimentului Halo va fi supravegheat de un asistent care îl va transporta, instala și ghida oaspeții tăi.

 

 

HALO se potrivește pentru orice ocazie și poate fi închiriată de oricine. Poate fi utilizat precum la ceremonii, festivități, evenimente familiare, cât și la organizarea unor evenimente oficiale. Suntem deschiși pentru orice colaborări și putem răspunde la întrebări oricând aici. 

 

Articol scris de : Acy