Wedding Summit Moldova

Primul SUMMIT al mireselor din Moldova.

Pe 31 mai a fost organizat primul SUMMITT al mireselor din Moldova care a ieșit din tiparele unui simplu seminar, suplinind volumul de informație utilă cu elemente de show, invitati speciali, decor divers, socializare cu experții în partea neoficială, muzică bună, tombolă cu premii, defileu de Costume de Mire și Rochii de Mireasă.

 

La acest eveniment a lucrat o echipă mare de oameni. Am fost și eu invitat să vorbesc. Scopul meu era să ghidez miresele în 10 pași cum să-și aleagă corect fotograful de nuntă și cum să-l ajute să primească un rezultat comun frumos. Aici puteți găsi toată informația integrală pe care am oferit-o.

Publicul părea mulțumit, poate și plictisit căci am vorbit mult din experiența mea. Am ancorat mesajele mele cu imagini, ca să construiesc o experiență deplină mireselor și ca ele să o memoreze. Dacă au păstrat măcar 10% din informație, pot afirma ca am adus un aport nunții lor. 

Am încercat să ajut viitorii lor fotografi vorbind despre lumină, aparate, despre albumele foto și importanța lor, de ce să opteze pentru fotografia documentară, fotografiile regizate fiind importante dar pe locul doi și despre fotografi care nu trebuie să le vândă tehnică.

Sper că mesajul meu a fost înțeles și va face o schimbare în gândirea unei mirese măcar. Dacă răzbat inima unei singure mirese, degrabă voi ajunge la mai multe :)

Mulțumesc organizatorilor, Revistei Mireasa și lui Eugen Botnaru pentru o organizare excelentă și invitație de participare. A fost o seară plăcută.