Un album pentru părinții mei cu fotografiile lor de la nuntă

Cadou de ziua mamei.

Știți vorba ceea: Ciubotar fără ciubote. Gândul de a face un album pentru părinții mei cu fotografiile lor de la nuntă mi-a venit, cred că, vreun an în urmă, dar tot îl amânam. Cât de frumoasă nu mi se părea ideea, mereu apărea câte un plan neprevăzut și eu uitam de ea.

Acum am hotărât să fiu mai insistent și să îmi îndeplinesc scopul. În una din zile am fost acasă și am luat fotografiile părinților mei de la nunta lor. Ei au un teanc de fotografii frumoase. Mi-a fost dificil să fac o selecție și și mai greu să o aranjez în ordine cronologică. În mare parte fotografiile sunt alb-negru și albumul a devenit alb-negru.

După primul pas făcut, a urmat al doilea, mai minuțios și mai detaliat, pe care l-am reușit doar datorită echipei mele. Colegul meu Artur s-a ocupat de scanare și scoaterea imperfecțiunilor de pe fotografii. Lenuța a machetat albumul. Până la urmă am rămas la varianta 20x20 cm, deși din start voiam un album mai mare, dar calitatea fotografiilor și rezoluția scanerului nu mi-a permis să-l fac.

Am finisat albumul de ziua mamei. Ochii ei călduroși și înlăcrimați m-au făcut să înțeleg că i-am făcut o surpriză frumoasă. Vă asigur că efortul depus a meritat orice clipă. Am reușit să le ofer încă o viață memoriilor părinților mei care, într-această formă nouă, va rezista timpului. Albumul are o garanție de 100 de ani.

Vă îndemn cu toată sinceritatea și pe seama bucuriei părinților mei că o astfel de inițiativă este un cadou perfect.
Dacă vreți să vă ajut să facem un album ca să bucurăm părinții voștri, scrieți-mi un mesaj personal aici. Voi fi receptiv și vă voi ajuta cu mare drag.