Workshop 001

Primul meu workshop de fotografie

Am susținut primul meu workshop în cadrul școlii de fotografie PhotoSchool. A durat aproximativ 4 ore jumătate în loc de cele 3 preconizate. Mă bucur că toți fotografii prezenți au rezistat atâta timp, fiind inclusiv și oră târzie ( 22:30). După părerea mea acesta este un indicator că a fost interesant.

Înainte de workshop am creat un chestionar în care am întrebat pe toți ce le-ar fi interesant să audă de la mine. Mulți din voi au avut întrebări despre lumină, echipa mea, tehnici de redactare, marketing și multe altele. De aceea, axându-mă pe interesul vostru, am ales să vorbesc despre aceste aspecte 3 aspecte: Lumina + editare, Workflow, Marketing. Dacă a fost util, veți afla mai jos, de la fotografii care au fost.


Vreau să-i mulțumesc lui Roman Rybaleov pentru organizare și un mare mulțumesc tuturor fotografilor care au avut încredere în mine și au venit. În special mulțumesc celor care au venit de la o distanță mai mare, din Cahul și Bălți.

 

Iată și un scurt video de la workshop.

Dacă vrei să fii informat și despre alte lecții foto sau workshop-uri pe care le voi da pe viitor te rog să clickezi pe butonul de mai jos.

VREAU SĂ ȘTIU