Și ce dacă plouă la nunta ta?

Foarte des am fost întrebat: Ce facem dacă plouă? 


În mare parte e frica mireselor, pentru că toate vor să evite o vreme urâtă sau măcar să fie asigurate cu un plan de rezervă. În acest articol voi vorbi despre ploaie și voi încerca să-ți demonstrez că în ploaie pot fi făcute fotografii extraordinare.

Aveam o perioadă la Gril Parc în care mi s-a creat o reputație stranie, atunci când ajungeam la local eram întrebat " Iar azi plouă?", pentru că cu mine erau asociate fotografiile de ploaie. Eram printre primii fotografi din Moldova care a reușit să demonstreze că în ploaie se fac fotografii de excepție. În general, cred că cu cât timpul este mai posomorât, cu atât fotografiile vor ieși mai interesante, important e să ai curajul și încrederea în fotograful tău.


Ploaia nu este un motiv pentru a amâna o ședință foto sau pentru a trage un bocet la nunta ta și nicidecum vreo superstiție care prezice un veac de nenorociri la nuntă. Ploaia este doar un fenomen natural. Uită de toate acele stereotipuri, încalță ciubote de cauciuc și continuă veselia.
 

Tocmai pentru că nunta e odată în viața, eu sunt gata să risc cu tot echipamentul meu foto ca să iți las astfel de fotografii pe care le vezi mai jos. Ăsta e un alt motiv pentru a alege Alex Iordache Photography. Mai jos vreau să îți arăt o serie scurtă de fotografii cu care sper să te conving că dacă ai un fotograf bun la nunta ta vei avea și fotografii frumoase indiferent de vreme.