Happy Family Day

Poate că ați observat, poate că nu. Facem ceva interesant de ceva timp și trebuie să vorbim despre asta.

Am început să organizăm o dată pe lună #HappyFamilyDayEste o zi specială pe care o programăm din timp. 4 familii frumoase au ocazia să primească câte o ședință foto la preț redus. Ședința este de 30 de minute.

 

Prima noastră experiență din acest an a fost pe 31 iulie. Happy Family day #1 a avut loc în aer liber în parcul Dendrarium. Ne-am făcut cuib într-un colţişor din parc unde am stat până la apusul soarelui. 3 ore de veselie s-au transformat în fotografii frumoase și ne-au făcut să înţelegem că astfel de iniţiative vor continua.

În fotografiile de mai jos puteți vedea la ce rezultat am ajuns.

După puţin timp, am început pregătirile de următoarea zi. Am fost inspiraţi să creăm ceva şi mai special. August ne-a adus Ziua Harbujilor.

 

Picii au păpat harbuji, părinții lor au păpat harbuji și toată echipa noastră a păpat, ca niște copii, harbuji, după culise. Şi cât de plăcut e să papi printre atâtea culori şi mici decoraţiuni făcute cu grijă de Daniela Iaţencocă şi cei pe patru lăbuţe n-au refuzat vreo hrincă. Și apropo, am avut doi câini dresați, a căror proprietari sunt Anastasia și Mirela, care s-au împrietenit rapid cu toate familiile. Iar hăinuţele lor au fost făcute special pentru această zi de Elikko.

 

Promitem să mai organizăm astfel de zile şi promitem să o facem din ce în ce mai deosebit. Vom schimba tematicile şi vă vom uimi cu diferite surprize. Una dintre aceste surprize este spotul video pe care îl facem în timpul ședinței foto. Puteţi vedea în video de mai jos realizat de Greg Schwartzog cum s-a petrecut HappyFamilyDay #1.

Iar acest video despre Ziua Harbujilor, a fost filmat de Tuculeț Mihaill și montat de avaproduction.md pe care îi mulțumim mult.

Între timp, am adunat multe întrebări de la voi ce ţine de organizarea acestor zile speciale. Vă răspundem acum la toate:
 

Vom reuşi să facem fotografii în 30 de minute?

 

Este, într-adevăr, un timp scurt pentru a face multe fotografii şi anume acest fapt a determinat preţul accesibil al ofertei noastre, dar este suficient ca să vă bucuraţi de un rezultat frumos. E frica tuturor, căci mulţi dintre voi au fost convinşi că sesiunile foto trebuie să fie lungi şi să aibă sute de cadre. Nu este chiar aşa. Unui fotograf bun nu îi trebuiesc ore întregi ca să facă un cadru demn de văzut. Ca să vă asiguraţi de calitatea fotografiilor, repriviţi rezultatele de mai sus, întrebaţi participanţii noştri. Toate familiile de mai sus s-au încadrat în termenul de timp.
 

Vom primi toate fotografiile?

Da. Veţi primi acces la Client Area, o regiune privată prin care vă livrăm fotografiile. Acolo le puteţi vedea, distribui şi descărca. Şi, mai mult decât atât, puteţi hotărî ce fotografii să fie publice şi care private. Iar dacă decideţi să faceţi un album frumos cu fotografiile de la şedinţa foto, procesul va dura pănă la 3 săptămâni.

 

În cât timp vom primi fotografiile?

 

Vă livrăm fotografiile în maxim o săptămână. Dacă bagheta noastră magică se aprinde, vă putem uimi cu un termen mai scurt :)

 

În ce să ne îmbrăcăm?

Vă ghidăm la acest aspect. Ne înţelegem preventiv în dependenţă de tematica şedinţei foto. Am scris un articol la acest subiect aici.


Ce intră în preţ?

 

Preţul acoperă decorul organizat la şedinţa foto, fotografiile frumoase pe care le veţi primi, accesul la Client Area. Iar separat puteţi achiziţiona un USB stick în cutie şi albume personalizate.

Dacă aveți oarecare idei și inițiative, nu vă fie frică să ne scrieți chiar aici :)
Următorii noștri participanți se pot înscrie iată aici, sau să ne sune la numărul 0791 84 306 (Anastasia)

Articol scris de Acy.