De ce îmbrăcăm negru la nunta ta

           

       Nunta este un eveniment care presupune decor special, look-uri deosebite de cele cotidiene și atitudine festivă. De obicei, toți invitații la nuntă (în special mirele și mireasa) tind să se îmbrace cât mai frumos, își fac coafuri, se tund și stau câte două ore la makeup. Toți vor să se privească  bine în fotografii și să fie în centrul atenției.

 

Este important ca look-ul celor care participă la nuntă în calitate de staff să se plieze cu al celor prezenți la eveniment. Dacă o să avem aici un fotograf în cămașă cu buline albastre, dincolo un cameraman într-un maiou cu o inscripție "I love NY,” acest lucru va afecta imaginea nunții. Maiourile lor pot apărea pe filmările sau fotografiile de la nuntă și ele vor atrage atenție mai mult decât rochia miresei, din păcate.
 

Am ales ca echipa mea să nu poarte haine colorate cu imprimeuri care ies  în evidență. Este imposibil ca staff-ul de la o nuntă să nu apară deloc în fotografii sau video, din acest motiv, am de decis  să purtăm haine în culori simple și să îmbrăcăm negru, cafeniu, gri sau alb, dar în 90% din cazuri suntem îmbrăcați în negru.

 

Înțeleg că cel mai mult contează, de fapt, rezultatul final (fotografiile pe care le primești de la mine după nuntă) și așa cum spun mulți din colegii mei „fotografii trebuie să se simtă comod atunci când lucrează”, însă, eu nu mi-aș permite niciodată să vin la evenimentul vostru în șlapi, pantaloni scurți și maiou cu bretele, doar ca să mă simt comod.

 

Iată câteva fotografii cu noi: