Cum am reușit să slăbesc 10 kg

Din experiența mea personală

Dacă aș încerca să scriu o poveste acum despre cele petrecute în ultimile luni, i-aș pune un titlu seducător precum : ”Cum să slăbești cu 10 kg fără a face sport”, sau „Slăbitul sănătos fără diete pe dos”, dar eu nu sunt un jurnalist pentru un site consultativ și voi nu sunteți publicul care ați citi astefel de articol. De aceea, voi relata absolut sincer, de la început până la sfârșit, plin de mulțumiri pentru impactul Victoriei Ursu asupra sănătății mele, cum am reușit să depășesc niște bariere.

Am început programul de slăbire cu Victoria având 94 kg. Acum am 84,5. Scopul meu, plin de dorințe și vise, era de a slăbi cu 8,5kg. Am reușit aproape 10. Și nu pot să cred în asta.

 

În prima lună am avut o serie de întâlniri în care noul meu suport, Victoria, îmi explica cum trebuie să slăbești și de unde apar problemele de slăbit, cum oamenii nu reușesc și care va fi ajutorul ei. Susținea că slăbitul trebuie să fie sănătos și nu rapid ca să nu stresezi organismul. A insistat să fac un health check la un spital, Centrul Diagnostic German în cazul meu, ca să verific dacă nu am probleme de sănătate care mi-ar putea împiedica slăbitul. Am apreciat imediat că scopul ei era chiar să mă ajute, nu să ia banii care i se cuvineau.
Când mi-a dat programul de slăbit, o tot sunam ca să mă asigur dacă într-adevăr trebuie să mănânc așa de mult. M-a mirat regimul zilnic și că nu trebuie să mă infometez. Și la urmă și rezultatul- într-o lună minus 4 kg. Bine,mi-am zis, să vedem ce va fi mai departe.

Și mai depate, în 10 săptămâni, Victoria nu s-a oprit să intervină în viața mea. Suport online și offline, comentarii, griji, sfaturi. Când am gustat chiar aseară o ciocolată, mi s-a făcut rău de la ea și am refuzat-o. Până nu demult, dulciurile erau o problemă gravă pentru mine și motivul principal de la care nu slăbeam. Victoria a reușit să răzbată chiar și mintea mea și să îmi arate ce elemente îmi aduc folos și care nu. Eu chiar am început să evit muffinurile pe care le adoram. Acum le mănânc foarte rar. Sincer.

Și-n tot acest timp, în lupta mea, am avut-o alături pe iubita mea, Cristina, care nu m-a tentat nici o clipă și a ținut cont de sfaturile Victoriei. Când Victoria nu putea să mă supravegheze, o făcea Tina. Cred că nu aș fi putut face nimic fără ele. Mă bucur atât de mult că nu am fost singur în toată această perioadă, că nu am ținut diete drastice și că nici măcar nu am făcut sport. E adevărat, nici o activitate fizică nu se încadrează în regimul meu, și cu toate acestea, acele 10 kg s-au evaporat.


Am interacționat cu băieții de la Eat&Fit care m-au ajutat să îmi creez un regim alimentar zilnic diferit. Nu pot să redau cât de mult îi mulțumesc Victoriei pentru ajutorul său. Să știți că puteți avea încredere în ea și în metodele sale de slăbire.
Vom vedea unde voi mai ajunge, iar până când, nu am de gând să trec la regimul meu vechi.