3 ani alături de Veronica, Andrei și Darius

Să urmărești creșterea unei familii este un lucru deosebit. Te simți ca parte din ea și, totodată, trebuie să arăți toate schimbările care i s-au petrecut, ca un dinte crescut și centimetrii adăugați în înălțime. De fiecare dată încerci să-i prezinți diferit, din alte unghiuri, să-i redescoperi ca să nu ai același rezultat. Să ai așa o ocazie și să le fii atât de aproape e cel mai frumos avantaj al profesiei.

 

Cu Veronica, Andrei și Darius ne cunoaștem deja de 3 ani. Sunt familia cu care am avut multe ședințe foto și de care m-am atașat. Mai jos, Darius ține toate albumele pe care le-a primit din urma lor, iar Veronica ne va povesti despre fiecare ședință în parte.

Cum ai aflat despre Alex și ce te-a determinat să te adresezi lui?

 

- L-am cunoscut după expoziția pe care a făcut-o în 2013. Am văzut-o pe internet și m-am convins că vreau să apelez la el cu prima ocazie. Așadar, ocazia s-a ivit înainte de ziua de naștere al soțului meu. Eu și Darius am vrut să-i facem o surpriză, iar Alex ne-a ajutat.
 

Clipulețul cadou pentru soțul meu a ieșit mult mai bine decât m-am așteptat. Am venit cu ideea de a face niște fotografii cu mesaje speciale pentru soțul meu, iar Alex ne-a propus să facem un slideshow din toate fotografiile. Ora pe care am petrecut-o împreună era o adevărată distracție, cât pentru Darius, atât și pentru mine. Am arătat clipulețul lui Andrei în ziua lui și de-atunci l-a privit multe, multe ori. A fost încântat.

Cum a fost prima voastră sesiune foto de familie? Cu ce impresii te-a lăsat?

 

- Nici nu pot să redau emoțiile pe care le-am avut la a doua ședință foto de Crăciun. Ceea ce transmitem noi prin poze este adevărat, așa cum s-a petrecut după culise, în ziua ședinței foto. Eram fericiți și am rămas impresionați de rezultat. 

Mai multe fotografii din această serie poți vedea aici.

 

Cum ți-a părut primul album?

 

- După prima noastră ședință-surpriză, Alex mi-a sugerat că trebuie să creăm un album. De-atunci preferăm să vedem rezultatul final în albume. Albumele noastre stau acasă în văzul tuturor și la ocazii, le arătăm prietenilor și rudelor. Când le deschidem retrăim aceleași emoții de la ședința noastră foto.

Albumele astea sunt noi înșine. Mereu devin tot mai bune și mai frumoase. Mă uit la primul nostru album încă din 2013 care s-a păstrat și arată de parcă ar fi nou, fără nici o schimbare și  diferență de cele noi. Alex mereu încearcă să schimbe design-ul și să ofere ceva și mai bun, dar pozele sunt la fel de frumoase.

Ai marcat vreo diferență în rezultatele ședințelor voastre foto?

 

- Fotografiile diferă de la o ședință la alta. Se vede că Alex lucreaza mult la stilul său tehnic. Pe an ce trece, ele devin mai bune. El ține cont de ceea ce vrea clientul. Vine mereu cu ideile sale și înțelege că noi nu suntem niște modele și nu încearcă să ne facă așa. În ședința noastră sportivă am intrat în alte roluri, dar am rămas noi înșine.
Când auzi despre Alex Iordache Photography, te gândești la calitate și încredere, dispoziție maximă și rezultat frumos.

Aceste fotografii au fost o parte din campania publicată făcută de Niagara Fitness Club.

 

Ce cred Darius și Andrei despre ședințele voastre foto? Cum se simt în timpul lor?

 

- Minunat.
Darius s-a atașat foarte mult de Alex. Ultima data a cerut voie ca el să rămână la noi pe noapte. Soțul meu chiar dacă este mai reținut, a găsit limbă comună cu el și savurează fiecare ședință foto. 

10 ani de căsătorie. Mai multe fotografii din această serie poți vedea aici.

 

Cu cine din echipa noastră ai mai interacționat și ce crezi despre impactul nostru comun?

 

- Alex emană o energie pozitivă deosebită și își alege să lucreze cu persoane ca el. Când am auzit de concursul „Fotograful anului 2016”, eram sigură că victoria va fi de partea lui.  Și în general, a echipei, căci eu admir foarte mult lucru pe care îl faceți în comun. L-am cunoscut pe Mihai și pe Artur și pot să spun, că nu voi avea un rezultat diferit dacă ar veni la o ședință foto un coleg de-al său. Alex și-a creat o echipă puternică și interesantă cu care e ușor și plăcut să lucrezi.

Ce sfat ai oferi unei familii care vrea să-și organizeze o ședință foto?

 

- Experiența noastră ce ține de fotografiile de familie a început acum 10 ani din momentul în care am apelat la un fotograf profesionist pentru a imortaliza unul din cele mai importante momente din viață - nunta noastră. Și din câte am constatat mai târziu, am dat-o în bară din prima, deoarece pozele și video-ul au trecut printr-o mică "aventură". Au fost șterse din întâmplare și apoi restabilite... Până într-un final am avut norocul să rămânem cu careva poze.


Începând cu acel moment, alegerea unui fotograf pentru următoarele sesiuni foto era mai selectivă. De-a lungul anilor, în familia noastră au avut loc multe evenimente și din acest considerent am apelat de mai multe ori la fotografi. Au fost colaborări plăcute cu poze frumoase depozitate în bagajul nostru cu amintiri. Sper că în modul ăsta să nu ofensez pe nimeni, dar una din cele mai frumoase colaborări rămâne a fi cea cu Alex.

De 3 ani, sesiunile noastre de familie ghidate de Alex sunt bazate pe emoții pozitive, atmosferă relaxantă și un rezultat ce depășește așteptările noastre.


Ce ține de recomandări pentru cei ce preconizează o sesiune foto, ar fi bine să pună accent pe mai multe detalii.
De exemplu, capul inițiativelor în organizarea ședințelor foto sunt eu :) Când mă gândesc la o ședință foto de familie, mereu am un motiv, un eveniment. Înainte de a apela la fotograful nostru preferat, încep să țin cont de anumite detalii care ar face mai originală ședința foto:

  • Tematica
  • Locația
  • Vestimentația
  • Mesajul acelor fotografii

Toate ședintele ce le-am realizat în timp se deosebesc una de cealaltă anume prin aceste aspecte. Dar cu siguranță, succesul ședinței foto revine fotografului. De când am avut deosebita plăcere de-al cunoaște pe Alex, știm că "bagajul cu amintiri" al familiei noastre va fi plin doar din poze calitative, exclusive, care redau momente unice.
Un mare multumesc întregii echipe " Alex Iordache Photography". Țineti-o tot așa și fiți mereu cei mai buni! Salutări de la toată familia Guțu!

 

Articol scris de : Acy