Ann + Marcel, iulie 2015

 

“ Bună Alex! Noi vă mulțumim pentru minunatul “film” de Oscar pe care l-ați făcut pentru noi. 
Statuia e a voastră.
Toată echipa a fost extraordinară. Sunteți oameni tare faini și împreună faceți o treabă excelentă, așa cum ați făcut-o pentru noi în cele 2 zile de poveste.
Albumul e perfect, adorabil, plin de emoții, de umor și ochi „chișăți” .E o carte cu happy end, care rămâne cartea noastră preferată!
Vă mulțumim pentru buna dispozitie, pentru umor, pentru că ati fost acolo cu noi și ați făcut parte din Lovin Family! We love U!”

Caterina + Matteo, martie 2013

 

" Deci e clar, sunt copleșită toată de emoții...ALEX IORDACHE este fotograful sufletului meu! Mulțumim mult de tot!!! Ador fiecare poză! Te cuprindem!"


" Nu mai știu a câta oară privesc pozele, dar emoțiile sunt aceleași! Ai reușit să redai aici trăirile adevărate ale acestei zile... Eh! Mai vreau o dată. "

Irina + Andrei, octombrie 2014

 

" Fantastic! De multe ori am răsfoit seriile tale foto pe site și puteam doar să visez că și istoria noastră să fie povestită aici, însă acum totul e real... un alt vis realizat. Grazie!!! "

Victoria + Ghenadie, mai 2015

 

“ Hey Alex, Bună! În sfârșit a ajuns albumul la noi. Până acum, s-a tot plimbat prin tot Chișinăul. Deci vreau să îti zic că e super mega extra!!!

Mai frumos nu se putea, noi cu Ghena încă suntem în extaz. 
Bravoo!!!”

Ana + Eugen, mai 2014

 

" Îndrăgosteală, nebunie, fericire și emoții... pe scurt despre pozele noastre de nuntă!!! Mulțumim din suflet băieților Alex si Mihai pentru toată măiestria lor, pentru talentul cu care te abordează și frumusețea creată, care te copleșește, te cucerește și te lasă fără răsuflare!!! Băieți, vă mulțumim pentru pozitivismul și buna dispozitie din ziua nunții și vă mulțumim pentru frumusețea care ne-ați lăsat-o mostenire tinerei noastre familii, ce ne bucură și ne va bucura ochii!!! 
SUNTEȚI CEI MAI TARI!!!" 

 

Mariana + Alex, august 2015

 

“ Nici nu-mi puteam imagina petrecerea mea de nuntă, dar eram sigură de alegerea fotografului. Probabil te-am « înnebunit » prin intensitatea căutărilor în anul 2014, erai de pe atunci solicitat, dar îmi doream cu desăvârșire să ne fii alături. Îți mulțumim că ai avut răbdare cu noi, pentru că ești talentat în ceea ce faci. Ești un fotograf unic. Revăd și retrăiesc cu intensitate acel moment frumos surpins de tine.”

  Anna Batrin, mai 2013

 

“ Ești un om fericit, ALEX! Se vede că îți iubești ocupația și o faci extrem de bine. Mi-au plăcut mult fotografiile făcute de tine, chiar reușesc să exprime culoare si multe emoții."

 Anna + Ruslan, decembrie 2015

 

“ Aleeeex!!! Mi-nu-nat!!! Îți mulțumim mult de tot pentru acest cadou la sfârsit de an! Suntem extrem de bucuroși de tot ce a ieșit și felicitări, maestre!
 
Așteptăm continuarea, greu de ales 100 poze pentru album."

Ana + Valentin, august 2013

 

“ Numai tu reușesti să ne uimești cu niște fotografii... fotografii simple, dar totuși geniale! Foarte frumos! Bravo! "

Galina + Victor, iulie 2015

 

“ Alex, astăzi am primit pozele!
 Am deschis albumul cu mari emoții și am retrăit orice moment de la zăpăcita noastră nuntă. În unele poze am descoperit momente care au trecut neobservate, am rămas super încântată.
Nici nu mi-am imaginat că a fost atât de frumos, toți cu zâmbetul pe buze, puși pe șotii, am adorat și ploaia fără de care am fi pierdut mult ;)
Ador naturalețea exprimată în fiecare poză care se combină perfect cu mutrișoarele noastre.
Soțul încă nu le-a văzut, o să îl pun să îmi 
îndeplinească 3 dorințe și apoi...)))
Un infinit mulțumesc pentru arta mâinilor tale!!!
Bisous ”

Alexandrina + Dorin, mai 2014

 

" Alex, albumul e extraordinar!!! Iți mulțumim din suflet! Știm că am făcut alegerea corectă când te-am selectat să fii fotograful nostru. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vedem poate prin februarie-martie la botez." 

"Apropo, încă nu m-am săturat să mă uit la pozele de la cununie și de la sesiunea foto... Toți cei care au văzut albumul au rămas incântați... Mai pe scurt, ai mâini de aur. " 

Ana + Vadim, mai 2014

 

" Măi Alex, așa de tare îți mulțumesc pentru pozele care le-ai făcut. Au trecut 4 luni de la nuntă, dar eu aproape în fiecare zi mă uit prin ele și îmi dau lacrimi în ochi. Numai un profesionist adevărat a putut să prindă așa momente. "

Veronica + Lazlo, iunie 2015

 

“ Hey Alex! Vizionăm deja a treia oară fotografiile... sunt frumoase, emoționante, cu de toate. A fost de vis! Ne bucurăm nespus că am făcut cea mai bună alegere, de a colabora cu profesioniști. Am așteptat cu multă nerăbdare, dar a meritat fiecare secundă. Sunt momente de care nu îmi mai aduceam aminte, pe care ai reușit atât de bine să le oglindești și să le transpui într-o formă atât de emoționantă!
Suntem cei mai fericiți, cei mai bucurosi! În acest moment nu mai găsesc cuvinte! 
 Cu Lacrimi de fericire în ochi!
Un Mare Mulțumesc! U ROCK!!!”

Alina + Vadim, septembrie 2014

 

“ Salut Alex! Au ajuns pozele si la noi, îți mulțumim tare mult, au meritat așteptarea! Îti urăm mulți clienți fideli și să fii mereu fotograful de emoții și izvorul de idei pentru cuplurile ce te aleg să le fii alături în 
cea mai importantă zi din viața lor.
Îti mulțumim încă o dată 
și îți spunem PE CURÂND!”

Iurie + Cristina, mai 2013

 

“ Alex, vrem să îți mulțumim pentru aceste clipe pentru secole. Ne-am convins prima dată că am ales fotograful potrivit atunci când am avut ședinta foto.
A doua convingere a fost la marele eveniment.
A treia convingere a fost când am primit rezultatul nunții.
A patra convingere a fost când am primit albumul.
A cincea convingere la sigur va fi când vom primi toate fotografiile de la nuntă!
Baftă si cât mai mulți miri bravi și ascultători! ” 

Diana + Anatolie, iunie 2013

 

“ Deci...No Comment.

Asta e tot ce putem spune.
Pozele sunt pur și simplu super mega fantastice.

Mulțumesc din suflet pentru emoțiile redate în poze.
Mi-au dat lacrimile...sincer. ”

Valy + Doina, septembrie 2012

 

“ Suntem fericiți că fotograf la nunta noastră a fost ALEX. Esențial pentru noi a fost faptul că Alex e un om tare deschis, zâmbăreț și tot timpul cu dispoziție în suflet. Ne-am împrietenit din primele clipe și suntem prieteni în continuare. A știut să găsească tangențe cu fiecare oaspete al nunții si prin fotografii i-a mulțumit pe toți. 
Un fotograf cu un caracter perfect pentru o mireasă plină de emoție si cu exces de impulsivitate.
Noi îl recomandăm ca fotograf la nunta ta, nu de alta, dar e cel mai bun.”

Maria + Mihai, septembrie 2015

 

“ Salutare, Alex! Noi abia am revenit cu picioarele pe pământ după ce aseară ne-am uitat ore în șir la poze și suntem mega multumiți și impresionați!!! Iar cartea foto a fost cireașa de pe tort! 
Îți mulțumim enorm! 
Ești în topul preferințelor noastre!!!”

Lia Pirlea

 

“ M-aș mărita numai ca să îmi fii fotograf. 
Pozele făcute de tine sunt pur și simplu WOW."

Lilia + Alexandru, iulie 2014

 

" Bună Alex, am primit albumul și sigur asteptările mele au fost mari, dar munca prezentată le depășește, mă mir cât de talentat poate fi un bărbat fotograf, ești un maestru  al fotografiei, suntem foarte multumiți că ai fost tu cel care ai capturat momentele frumoase ale nunții noastre. Sper că v-a fost usor să lucrati cu noi și sigur vom rămâne fanii tăi!!! Mulțumim ție și sigur lui Mihail. "