În spatele unui proces întreg de lucru marca Alex Iordache Photography stă o echipă de oameni de încredere. Vreau să-i cunoști pe fiecare și să decizi dacă poți să te încredințezi lor. Eu am putut și vreau să vezi de ce :)

ALEX
IORDACHE


photographer/ căpitan de plai

Sunt eu, Alex :) Îmi place să vorbesc despre multe, dar mai puțin despre mine. Un lucru pe care-l vreau să știți e că sunt un om ambițios și ambiția mi se absoarbe în tot ce fac. Sunt într-o relație cu fotografia de aproximativ 7 ani și simt că va ține până la adânci bătrâneți.

MIHAIL
TURCULEȚ

photographer / domnul profesor

 

Mihail este un individualist încă din clasa 7-a. De atunci mult timp a trecut, dar el continuă să fie dedicat ideilor sale și să își urmeze cu strictețe haosul din cap. Este cel mai mare din echipă și niciodată nu vorbește de prisos.

ELENA
PLĂMĂDEALĂ

creative designer / zâna bună

Elena este omul îndrăgostit de viață, care mai crede în oameni și are mult loc în sine pentru speranță. Anume aceste calități o fac să fie cel mai deschis și blând om din echipă la care vei apela la nevoie.

ARTUR

LUPU

post production / barista

Ți-ar plăcea să ai o discuție filosofică cu Artur la o cafea pe care ți-o va face el singur. Lui nu-i ajung 24 de ore pe zi pentru pasiunile sale și tinde mereu să învețe cât mai mult din diferite domenii ca să își studieze propriul eu.

ANASTASIA

VÂRLAN

copywriter and assistant / fata moșului

Dac-ar avea mai multe vieți, ar încerca cele mai variate profesii pe lume. Și dacă ar putea să se teleporteze oriunde și oricând, pofta de călătorii i s-ar liniști. Anastasia este foarte pasionată de creație și îi place să cunoască totul.

ION

BUGA

photographer / meșterul Manole

Și-a desfăcut primul fotoaparat pentru a înțelege ce are în interior și ce poate fi îmbunătățit. Ion este perseverent, mereu își calculează fiecare pas, iar timpul care îi rămâne îl dedică desenelor animate cu fiica sa.