Workshop 02

Fotografia de familie

Am susținut al doilea workshop de fotografie care a fost dedicat integral fotografiei de familie.
Workshop-ul a fost împărțit în 2 zile de lucru. În prima zi m-am axat pe partea tehnică, lentile, parametri setărilor și la partea practică am invitat familia Lupușor să ne pozele ca să pot arăta cum are loc o ședință foto, la ce ugniuri fotografiez și cum să obțin un mediu de lucru practic cu lumină corectă, procesul de selecție și editare.

 

A 2-a zi a fost împărțită în 4 module : fotografia new born la care a vorbit Aleona Nikanorova, împachetare + promovare, workflow-  fiecare pas din interiorul echipei mele și cum am construit procesul de lucru, critica de portofoliu.

 

În fiecare zi am avut o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar în ultima zi am dedicat timp pentru critica de portofoliu a fiecărui participant.

 

Mulțumesc fiecărui participant pentru încredere și interes în lucrul pe care îl fac, și nu în ultimul rând, feedback-ului pe care mi l-au împărțit!

Alex, unii spun că experiența este cel mai bun învățător, dar mai bine e să înveți din experiența altor oameni ))
Deci, îți mulțumesc pentru experiența împărtășită și că ai făcut totul într-un mod atât de accesibil și deschis! Se merită tot efortul ca să ajungi să te urmărești cum ești în lucru, cum interacționezi cu oamenii și cum obții un rezultat atât de fain )) Congratulations! TU TREBUIE SĂ MAI FACI UN WORKSHOP!!!

Serghey Zastavnetski

Pentru mine era extrem de important să aflu ce stă în spatele fotografiei, doream aceeași experiență de TOP pe care o oferi, Alex, clienților tăi și am plecat cu un plan bine structurat, pași concreți, cu exemple și instrumente exacte. Foarte mult a contat, desigur, atmosfera, absolut degajată și binevoitoare creată de toată echipa ta! Mulțumesc din suflet!!!

Irina Spinei

Acest workshop a fost o experiență extraordinară pentru mine. Alex Iordache, tu chiar ești tare bun!
Un workshop de nota 10. Am învățat multe lucruri bune în arta fotografiei și pentru aceasta un mare mulțumesc.

Corina Dusa

Alex Iordache, un sincer mulțumesc pentru acest workshop minunat datorită căruia am învățat multe lucruri interesante pentru mine. Plus m-am simțit minunat alături de așa o echipa unită și profesionistă.

Slavic Tentiuc

Так сложилось, что это мой первый воркшоп, и я безумно рада что попала именно к Alex Iordache Photography, так впечатление осталось неимоверно положительное. Спасибо всей команде за работу: Алена Никанорова, Acy Varlan, Serghey Zastavnetski, Igor Turcan Photography! Подготовка, организация - все на высшем уровне. В общем: вдохновилась, получила профессиональный толчок к реализации творческих планов и новых идей. Рекомендую!

Oxana Scorpan

Alex Iordache, eu ți-am mai zis, ești cel mai bun!!!! Foarte bun workshop! Organizat,informativ,interesant,frumos! Un mare BRAVO tie!

Aleona Nicanorova

Pe mine m-a inspirat mult workshop-ul, am învățat unele lucruri care țin de principii fotografice și am decis cu certitudine să le aplic și în munca mea. Mulțumesc Alex pentru efortul depus.

Natalia Cobzac

Un mare respect și un mare mulțumesc, Alex Iordache, pentru acest workshop la care am învățat și nu numai, dar m-am simțit minunat. Alex, mai aștept și un alt workshop!

Am participat la Workshop-ul 02 a lui Alex și sunt foarte mulțumit de experiența care ne-a împărtășit-o. Am primit idei foarte bune de bază, ne-a arătat, ne-a explicat, ne-a învățat cum să devenim mai buni fotografi. Mulțumesc Alex. Ești tare!!!

Nicolae Bulancea 

Bineee boss, foarte mișto workshop-uuuuul! Mănânci fotografie pe pâine, m-am simțit foarte bine, nu simt ca am aruncat banii degeaba, sunt mulțumit, iți mulțumesc!:)

Ion Morari

Iată și un scurt video de la workshop.

Vreau să aduc mulțumiri prietenilor și colegilor mei: Alena Nikanorova, Acy VarlanSerghey ZastavnetskiTurcan Igor, Irina Ghiduleanov, Lookovetzki DanaAlina Florea, Ina Lupuşor, Alexandru Lupusor. 
Fără voi, prieteni, n-ar fi fost nimic.

 

 

Din data de 20 martie 2018 va starta Master Class-ul meu în fotografia de nuntă. E vorba despre un Curs Practic compus din 6 zile de conținut teoretic și excerciții practice în teren. În cadrul cursului vom fotografia o nuntă cap-coadă ciopârțită în lecții pe capitole.

Pentru mai multe informații, click aici.