Workshop 02

Fotografia de familie

Am susținut al doilea workshop de fotografie care a fost dedicat integral fotografiei de familie.
Workshop-ul a fost împărțit în 2 zile de lucru. În prima zi m-am axat pe partea tehnică, lentile, parametri setărilor și la partea practică am invitat familia Lupușor să ne pozele ca să pot arăta cum are loc o ședință foto, la ce ugniuri fotografiez și cum să obțin un mediu de lucru practic cu lumină corectă, procesul de selecție și editare.

 

A 2-a zi a fost împărțită în 4 module : fotografia new born la care a vorbit Aleona Nikanorova, împachetare + promovare, workflow-  fiecare pas din interiorul echipei mele și cum am construit procesul de lucru, critica de portofoliu.

 

În fiecare zi am avut o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar în ultima zi am dedicat timp pentru critica de portofoliu a fiecărui participant.

 

Mulțumesc fiecărui participant pentru încredere și interes în lucrul pe care îl fac, și nu în ultimul rând, feedback-ului pe care mi l-au împărțit!

Iată și un scurt video de la workshop.

Vreau să aduc mulțumiri prietenilor și colegilor mei: Alena Nikanorova, Acy VarlanSerghey ZastavnetskiTurcan Igor, Irina Ghiduleanov, Lookovetzki DanaAlina Florea, Ina Lupuşor, Alexandru Lupusor. 
Fără voi, prieteni, n-ar fi fost nimic.

 

 

Din data de 20 martie 2018 va starta Master Class-ul meu în fotografia de nuntă. E vorba despre un Curs Practic compus din 6 zile de conținut teoretic și excerciții practice în teren. În cadrul cursului vom fotografia o nuntă cap-coadă ciopârțită în lecții pe capitole.

Pentru mai multe informații, click aici.