Povestea din spatele coperții unei cărţi fenomen „De vorbă cu Emma”

În postarea de azi vă voi povesti despre un succes literar asupra căruia pot spune că mi-am adus și eu contribuția.  „De vorbă cu Emma” este o compilaţie de eseuri de dragoste semnată  Vitali Cipileaga. A devenit un fenomen care a trecut până și Prutul. Misiunea mea a fost de a oferi imaginea care să fie coperta principală a unei lucrări ce inspiră gingășie, pasiune, iubire.

 

Prin intermediul lui Ion Bargan, fondatorul site-ului Bestseller.md, am ajuns să lucrez pentru coperta cărții care a cucerit inimi a mii de cititori. Împreună cu echipa de creație am ajuns la ideea de a fotografia imaginea pe care o vedeți azi pe copertă. După un casting riguros de „mâini de model”, i-am găsit pe Mariana Platon și Vladimir Grosu.

 

Într-un frumos apus de 25 august lucram intens la filmările și la photoshooting-ul pentru carte. Natura era de partea noastră - o priveliște calmă, timpul se grăbea încet înspre asfințitul din apropierea șoselei Balcani, locul unde avea loc procesul de muncă. Din cele aproximativ 100 de fotografii realizate pentru carte, am ales-o pe cea care o vedeți acum imprimată pe lucrare. Pentru a păstra un parfum de romantism, Mihai Cecan şi-a adus maşina Opel rekord în stil retro! Booktrailer-ul a fost semnat de Greg SchwartzogCorneliu Comendant s-a ocupat de tehnoredactare iar Ina Moroșanu a machetat coperta. 

 

„De vorbă cu Emma” este un manifest scris al iubirii care adună adepți literari și nu doar! 

Mai jos poți vedea o serie de fotografii de după culise din ziua filmărilor.